Козунаци за Великден с кауза от сърце в Пловдив

Козунаци за Великден с кауза от сърце в Пловдив е организирано събитие на Сдружение Аз обичам Пловдив и Plovdiv Town – град Пловдив. Ето и какво споделиха с нас за събитието:

https://www.facebook.com/events/779560952569919/ – линк

Мили приятели,

В тези тежки моменти доброто успя отново да ни обедини, въпреки разделенията на нашето общество. Бяхме решили да повторим отново прекрасната инициатива, Дари Храна за Коледа, която направихме месец декември.

При създалата се извънредна ситуация не може да рискуваме, както Вашето здраве, така и на възрастните хора, на които помагаме с хранителни продукти. Много от нашите приятели, съмишленици и сънародници останаха без работа, доходи и единствено могат да заделят пари за най-необходимото.

Затова след дълго размишляване и желание да направим отново празника на най-нуждаещите се неповторим решихме да дарим малък лъч надежда. Организирахме заедно с наши приятели, производство на козунаци от сърце, с които да зарадваме над 430 човека в Пловдив и Козлодуй.

Козунаци за Великден с кауза от сърце в Пловдив
Снимка: Аз обичам Пловдив

Козунаци за Великден от сърце – история

След направено проучване на пазара установихме, че цените на козунаците са изключително скъпи и няма да успеем да достигнем желаните семействата.

Но защото „Неведоми са пътищата Божи“ открихме наши приятели, които поради текущата ситуация са спрели работа.
Разказахме им за трудностите, които срещаме да достигнем необходимата бройка козунаци и те се съгласиха да ги изработят специално за нас.

За изработката на всички продукти се използват натурални съставки без консерванти и се печат на каменна пещ.

Защо го правим?

Защото помагайки най-нуждаещите се, ние даваме работа и на тези останали без доход. Затова нашите козунаци са направени от сърце с молитва да бъдем по-добри едни към други.

Защото козунаците са домашни и са приготвени ръчно с качествени продукти, защото ние вярваме, че въпреки неравностойното положение, нашите съграждани заслужават най-доброто.

Защото вярваме в справедливостта! Не е правилно поради извънредното положение да се спекулира с цените на продукти и стоки, които са най-необходими за най-светлия християнски празник.

Козунаци за Великден с кауза от сърце в Пловдив
Снимка: Аз обичам Пловдив

Козунаци от сърце – включете се!

Затова решихме да дадем възможност и вие да се включите, като закупите от произведените козунаци. Може да поръчате продукт произведен със сърце и любов за Вас или хора в нужда, на които да го дарите за Великден.

Може да ни дарите средства за нашата кауза или помогнете да достигнем до повече нуждаещи се в Пловдив. Да споделите със свои близки и приятели, за да се обединим в името на любовта към ближния.

Цените на козунаците за Великден са:

1 бр. обикновен козунак – 2,39 лв.
1 бр. козунак с портокалови корички, шоколад и стафиди 2,69 лв.

За всеки продукт се продава с касов бон и е с безплатна доставка до адрес в град Пловдив.

За поръчки на козунаци телефон 0888264411 или на лично съобщение в страничката.

Доставките ще се извършва от вторник до петък!

Благодарим от сърце, че подкрепяте доброто!

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.