Джони вече е вкъщи

Пловдив благодаря, може да прочетете в милите очи на Джони, който вече е вкъщи при семейството си след една седмица на улицата.

В понеделник – 25.11 забелязахме миловидно кученце да се разхожда само в Стария град на Пловдив. Сигнализирахме в Общинския приют, за да можем да го приберем от улицата за няколко дни. Кученцето беше изключително мило и със сигурност беше домашно.

За огромно съжаление служителите пристигнали на място не успяват, да го открият и заловят. Обикалят Старинен Пловдив, за да го открият, но неуспешно връщат обратна връзка.

В същия момент младо момиче забелязва Джони и публикува и разпространява снимка във Facebook. Публикувана в групата за Домашни любимци – Пловдив изготвяме съобщение до всички мили хора, които искат да помогнат да открием собствениците.

След публикуването на снимката много хора се свързват с нас, за да помогнат в търсенето на стопаните и Джони. Няколко часа по-късно собствениците на Джони се свързват с нас. Изпращат няколко снимки, за ни докажат, че са реално това е кучето.

След няколко дни неизвестност и сигнали, че кученцето е забелязано в кв. Тракия на 30.11 – Събота Джони е намерен на ул. Богомил 104.

Историята на Джони за прекараното време на улицата няма как да разкажем, както и благодарността от помощта. Можем да бъдем единствено щастливи, че все още има добри хора, които помагат.

Благодарение на тях днес Джони е вкъщи при семейството си!

Пловдив благодаря! Джони вече вкъщи
Снимка: Facebook