Костадин Димитров и неправилното паркиране в Тракия

Костадин Димитров публикува снимка, за да покаже какво представлява неправилното паркиране в квартал Тракия – Пловдив.

Както знаете Кметът е изключително голям противник на нарушавате но реда в Пловдив. Особено когато нарушителите спират върху зелените площи, за които се грижи Общината.

Най-вероятно подтикнат от чувството за нетърпимост към нарушителите, той публикува в своя Facebook профил снимки на неправилно паркиралия автомобил.

На червения стикер залепен на страничното стъкло на луксозното водило пише с големи букви „Спрял си като ИДИОТ„. Затова и първата снимка на Кмета е със залепеният стикер, а втората показваща, как точно е спрял автомобила.

Костадин Димитров и неправилното паркиране в Тракия
Снимка: Костадин Димитров

Под снимките в неговия профил се изпълниха с коментари от граждани в подкрепа на кмета. Много от тях дори се пошегуваха, че собственика на автомобила ще търси саморазправа. Но както знаете Кмета не е за подценяване, защото самият той притежава доста солидни бойни умения.

Ние от Plovdiv Town – град Пловдив подкрепяме Костадин Димитров, защото вярваме, че можем да променим нашия град, като показваме лошите практики, за да бъдем по-добри.

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Comments on Post(6)
  • няма
    • февруари 13, 2019 at 08:13 am
    • Reply

    Той да обърне внимание на нощния шум от кръчмите, чалгата, която се носи над квартала , от която не можем да се спасим нито обаждайки се на полицията, нито чрез жалби в районното и в общината… Да …. а самите кръчмари да се хвалят, че са лични приятели с кмета…. ПРИЯТЕЛИ…..

    • тракиец
      • февруари 13, 2019 at 11:38 am
      • Reply

      За обръщане на внимание от страна на Кмета на Район „Тракия“ да не говорим’ защото от прекалената си доброта и обръщане на внимание на всичко’ всеки му се качва на главата а уважение от гражданите не се вижда….
      А колкото до кръчмите….винаги ще ги има и винаги на някой ще са „неудобни“
      За това гледайте по усмихнато на живота и оставете злобата за глупавите.

      • Тракийка
        • април 22, 2019 at 17:38 pm
        • Reply

        Глупавият и крадлив кмет Костадин Димитров колкото по-скоро напусне кметството на ЖК „Тракия“ толкова по-добре за него. ЖК „Тракия“ е гъсто населен квартал и след 22 часа шумните заведения трябва да се съобразяват с живущите. Това не е курортен комплекс. Това не е село Белащица.

  • Мирослав
    • февруари 14, 2019 at 11:50 am
    • Reply

    Общината се грижи за зелените площи , това е смешно .
    Вместо да се изградят многоетажни и подземни паркинги и гаражи тръгнали да лепят стикери . Ако иска да свърши нещо да строи паркинги и гаражи не да лепят стикери !

  • Мирослав
    • февруари 14, 2019 at 12:41 pm
    • Reply

    Общината се грижи за зелените площи това е някаква смешка .
    Кметът вместо да лепи стикери да беше изградил многоетажни и подземни паркинги и гаражи !

  • Валя
    • февруари 18, 2019 at 12:13 pm
    • Reply

    Точно този джип наистина е спрял неправилно при това на самия бул. „Освобождение“. Обаче точно този кмет Костадин Димитров има навика да краде най-нагло автомобили паркирани върху затворени терени и то в идеалните части на собствениците им. Паркирани на терени на които никога не е имало трева и Общината никога не се е грижила за идеалните части на собствениците на апартаменти от построяването на блока.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.