Джони вече е вкъщи

Пловдив благодаря, може да прочетете в милите очи на Джони, който вече е вкъщи при семейството си след една седмица на улицата.

В понеделник – 25.11 забелязахме миловидно кученце да се разхожда само в Стария град на Пловдив. Сигнализирахме в Общинския приют, за да можем да го приберем от улицата за няколко дни. Кученцето беше изключително мило и със сигурност беше домашно.

За огромно съжаление служителите пристигнали на място не успяват, да го открият и заловят. Обикалят Старинен Пловдив, за да го открият, но неуспешно връщат обратна връзка.

В същия момент младо момиче забелязва Джони и публикува и разпространява снимка във Facebook. Публикувана в групата за Домашни любимци – Пловдив изготвяме съобщение до всички мили хора, които искат да помогнат да открием собствениците.

След публикуването на снимката много хора се свързват с нас, за да помогнат в търсенето на стопаните и Джони. Няколко часа по-късно собствениците на Джони се свързват с нас. Изпращат няколко снимки, за ни докажат, че са реално това е кучето.

След няколко дни неизвестност и сигнали, че кученцето е забелязано в кв. Тракия на 30.11 – Събота Джони е намерен на ул. Богомил 104.

Историята на Джони за прекараното време на улицата няма как да разкажем, както и благодарността от помощта. Можем да бъдем единствено щастливи, че все още има добри хора, които помагат.

Благодарение на тях днес Джони е вкъщи при семейството си!

Пловдив благодаря! Джони вече вкъщи
Снимка: Facebook
About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.