ПСИХО обикаля на Млажекия хълм в Пловдив?

В събота рано сутринта жена бе нападната на Младежки хълм от мъж на средна възраст . Според информация ПСИХО-то я e проследило и сграбчило за гушата, говорейки и неприлични думи. Лицето е било задържано и в последствие освободено, поради липса на физически доказателства.

Това би ни изненадало, ако преди около месец подобно ПСИХО не беше отровил две кучета. След като пуснахме сигнал до компетентните органи и многократно писахме по темата, заедно с колеги ни обещаха видео наблюдение.

Колко време ще чакаме камерите? Нужно ли е отново да ставаме свидетели на ПСИХО хора, които обикалят из тепетата и се саморазправят. Кога ще се сложи ред в най-тъмните кътчета на Пловдив? Пак е нужно да ставаме жертви на тромавата система, за да има реакция?

Ние от PlovdivTown – град Пловдив няма да оставим нещата така и ще продължим да следим изкъсо темата за Младежкия Хълм. В дългоочакваната 2019 година, когато цялото внимание е насочено към нас да подминаваме подобни ПСИХО случаи е безумие.

Кога ще има наказание за ПСИХО-то което си позволява да души жена. Да я преследва, да я заплашва и да си тръгва безнаказан. По информацията, която имаме мъжът е военен на 35-36 години семеен с дете.

Дойде ли време да ходим въоръжени, за да се защитаваме от безумци или просто да си почакаме още?

Здравейте,
реших, че е редно да го споделя с вас това, което получих 😡😡😡става въпрос за Младежки хълм!

„Само да ти кажа да внимавате много покрай тепето, защото днес разбрах, че една жена от нашите, които си разхожда кучето, някакъв я е нападнал рано сутринта, искал е да я изнасили и да я удуши накрая, общо взето преследвал я е, сграбчвал я е, говорил й е гнусотии, накрая я е хванал за гушата, „нормален“ мъж на 35-36 с жена и дете и ме предупреди да не ходя сама, защото има вероятност да обикаля. Била е в полицията, нищо не могат да направят, макар че са го заловили, защото нямат физически доказателства, внимавай, не излизай самичка, поне някой да е с теб, защото егати изродите има явно…“

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.