Козунаци за Великден с кауза от сърце
  • Time: --
  • Attending:
  • Location:
Козунаци за Великден с кауза от сърце,за да помогнем на най-нуждаещите се в град Пловдив, като им дарим малък лъч надежда.
Мили приятели,
В тези тежки моменти доброто успя отново да ни обедини, въпреки разделенията на нашето общество.
Бяхме решили да повторим отново прекрасната инициатива, Дари Храна за Коледа, която направихме месец декември.
При създалата се извънредна ситуаци не може да рискуваме, както Вашето здраве, така и на въздрастните хора, на които помагаме с хранителни продукти.
Много от нашите приятели, съмишленици и сънаподници останаха без работа, доходи и единствено могат да заделят пари за най-необходимото.
Затова след дълго размишляване и желание да направим отново празника на най-нуждаещите се неповторим решихме да дарим малък лъч надежда.
Организирахме заедно с наши приятели, производство на козунаци от сърце, с които да зарадваме над 430 човека в Пловдив и Козлодуй.

Ето и историята на нашите козунаци за Великден от сърце:

 
След направено проучване на пазара установихме, че цените на козунаците са изключително скъпи и няма да успеем да достигнем желаните семействата.
Но защото "Неведоми са пътищата Божи" октрихме наши приятели, които поради текущата ситуация са спряли работа.
Разказахме им за трудностите, които срещаме да достигнем необходимата бройка кузонаци и те се съгласиха да ги изработят специално за нас.
За изработката на всички продукти се използват натурални съставки без консерванти и се печат на каменна пещ.

Защо правим кауза от сърце?

 
Защото помагайки най-нуждаещите се, ние даваме работа и на тези останали без доход. Затова нашите козунаци са направени от сърце с молитва да бъдем по-добри едни към други.
Защото козунаците са домашни и са приготвени ръчно с качествени продукти, защото ние вярваме, че въпреки неравностойното положение, нашите съграждани заслужават най-доброто.
Защото вярваме в справедливостта! Не е редно поради извънредното положение да се спекулира с цените на продукти и стоки, които са най-необходими за най-светлия християнски празник.

Затова решихме да дадем възможност и вие да се включите, като закупите от произведените козунаци за Великден. Може да поръчате продукт произведен със сърце и любов за Вас или хора в нужда, на които да го дарите.
Може да ни дарите средства за нашата кауза или помогнете да достигнем до повече нуждаещи се в Пловдив. Да споделите със свои близки и приятели, за да се обединим в името на любовта към ближния.

Цените на козунаците са: 1 бр. обикновен козунак - 2,39 лв. 1 бр. козунак с портокалови корички, шоколад и стафиди 2,69 лв.
За всеки продукт се продава с касов бон и е с безплатна доставка до адрес в град Пловдив.
За поръчки на козунаци телефон 0888264411 или на лично съобщение в страничката.
Доставките ще се извършва от вторник до петък!
Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.