Протест за #ОСТАВКА на ЗДРАВКО и ЗДРАВКА от ГЕРБ
  • Time: --
  • Attending:
  • Location:
Дани Каназирева - Здравка реши, че няма смисъл да дава публичен отчет пред живущите в Пловдив област за дейността на Областна администрация.
Преди 2 месеца протестиращи изискваха от нея да даде незабавен отчет за извършената от нея дейност. Тогава Дани Каназирева - Здравка обеща, че веднага е готова да го даде. Но подобно нещо не се е случи....
За да не бъдем голословни входирахме официално искане за отчет с вх. № АСД-03-257/12.10.2020 г. Няколко дни по-късно получихме отговор с дата и час на събитието 11.11.20 ч. от 11 часа.
Два дни преди отчета Дани Каназирева - Здравка се отказа с писмен отговор, че поради епидемията с COVID-19 ще се създаде риск за гражданите, ако бъде спазена уговорката.
След като обърна палачинката веднъж след изборите, когато говореше за ревизия на ГЕРБ и Иван Тотев, сега вече е част от управляващите.
Тя поддържа мнозинството в Общински съвет - Пловдив и затова се ползва с привилегиите да управлява няколко Общински предприятия в града.
Дани Каназирева - Здравка е позната в Пловдив с доста съмнително минало, което я свързва с личности, като Георги Гергов, Иван Тотев и няколко бизнесмени, които покрепят финасово кампаниите и за Кмет на Пловдив.
Тя е ръководител на Областния кризисен щаб за борба с COVID-19 в Пловдив област.
От началото на пандемията с COVID-19 тя отказа да забрани работата на кафе автомати в областта, защото част от семейството и има бизнес с вендинг автомати.
При първите по-големи бройки отказа да затвори дискотеките и нощните заведения до достигане на голямо количество заразени. Не извършва необходимия контрол за спазването на мерките в търговските обекти.
Подписката е създадена с цел Дани Каназирева - Здравка да осъзнае, че не и е мястото, като Областен управител и подаде #ОСТАВКА
Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.