Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите

Бунарджика в годините страда от синдрома на безплатния паркинг, защото храната се оказва по-важна дори и от нарушителите.

Версия 1

Денят е 6 ноември /сряда/ около 13 часа обедно време. Усещането за разходка е приятно и подходящо, въпреки наближаваща зима. В подножието на парк Бунарджика МПС-та със специален режим на движение са на докладна оперативка и разбор на текущите задачи.

Въпреки нежеланието на кадровия състав, е издадено постановление за използването на превозни средства за изпълнението на целите. Разборът е съставен от представители на ОДМВР, ПБЗН и II-РПУ. Стратетията е сервирана и е време да започне събеседване по точки.

Поради дълбока засекретеност и конфиденциалност, обсъждането се проведе в засилено мълчание и бързо възприемане на оперативната информация. След извършване на задълбочен анализ и стратегическо плануване на целите срещата приключи с единодушие и бакшиш.

Версия 2

Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: Любомир Чакъров

Преди заведението има поставен знак забраняващ паркирането и престоя на МПС-та от дясната страна на пътя. След заведението има поставен знак за забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки. Липсват антипаркинг колчета, бариера за ограничаване на достъпа и глоби на нарушители поради неизвестни причини.

Факт остават двата служебни автомобил, които са собственост на МВР. Единият на близък, а другият в далечен план, спрян в края на дългата колона след забранителния знак. Липсва действие по налагането на санкции или делигирането на дейността към компетентен орган.

Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: PlovdivTown – град Пловдив

През годините сме се научели да търсим истината, въпреки че ежедневно сме заобиколени от лъжи и измама. Коя версия е вярна не можем категорично да кажем. Но нека се замислм и да решим, кое е по-важно за нас хората от Бунарджика – храната или нарушителите.

Глобени няма, гладни също, а кучетата си лаят и кервана си върви!

Източник: PlovdivTown – град Пловдив

Leave a Comment