Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите

Бунарджика в годините страда от синдрома на безплатния паркинг, защото храната се оказва по-важна дори и от нарушителите.

Версия 1

Денят е 6 ноември /сряда/ около 13 часа обедно време. Усещането за разходка е приятно и подходящо, въпреки наближаваща зима. В подножието на парк Бунарджика МПС-та със специален режим на движение са на докладна оперативка и разбор на текущите задачи.

Въпреки нежеланието на кадровия състав, е издадено постановление за използването на превозни средства за изпълнението на целите. Разборът е съставен от представители на ОДМВР, ПБЗН и II-РПУ. Стратетията е сервирана и е време да започне събеседване по точки.

Поради дълбока засекретеност и конфиденциалност, обсъждането се проведе в засилено мълчание и бързо възприемане на оперативната информация. След извършване на задълбочен анализ и стратегическо плануване на целите срещата приключи с единодушие и бакшиш.

Версия 2

Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: Любомир Чакъров

Преди заведението има поставен знак забраняващ паркирането и престоя на МПС-та от дясната страна на пътя. След заведението има поставен знак за забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки. Липсват антипаркинг колчета, бариера за ограничаване на достъпа и глоби на нарушители поради неизвестни причини.

Факт остават двата служебни автомобил, които са собственост на МВР. Единият на близък, а другият в далечен план, спрян в края на дългата колона след забранителния знак. Липсва действие по налагането на санкции или делигирането на дейността към компетентен орган.

Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: PlovdivTown – град Пловдив

През годините сме се научели да търсим истината, въпреки че ежедневно сме заобиколени от лъжи и измама. Коя версия е вярна не можем категорично да кажем. Но нека се замислм и да решим, кое е по-важно за нас хората от Бунарджика – храната или нарушителите.

Глобени няма, гладни също, а кучетата си лаят и кервана си върви!

Източник: PlovdivTown – град Пловдив

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.