Тотев сбогом! Няма да ни липсваш

Тотев сбогом и няма да ни липсваш са истинските чувства, които гражданите усещат след края на една васална ера за Пловдив.

Тотев е добро момче, което никога не е било осветено от светлината. Мнозина му се смееха, но след спечелването на първия си мандат, всички те искаха да са му приятели. Дори и докоснати само във Facebook профила на лидера те се чувстваха непобедими.

Инженерът плахо встъпил начело на Община Пловдив, дори в началото не можеше да обели ни дума, ни вопъл, ни стон. Съдба! Мъдростта от векове назад ни припомня, че тихите води си остават най-дълбоките. А водите се указаха доста, доста дълбоки….

Тотев е част от модерната история на нашия град и дълго време неговата сянка ще се подава от гардероба. Тя е надвиснала над Пловдив, като тъмен черен облак преди градушка. Но града под тепетата, древен и вечен, не обича васалите и те не оцеляват за дълго.

На 03.11.19 г. инженерната мисъл на Тотев изгуби битката за собственост над най-стария жив град в Европа. Не може да си представите мъката обзела сърцата на всички душички. Тези дребнодушия, които трепетно чакаха да пируват над предначертаната загуба. Очакваха стария запасняк от фронта да се върне в Общината.

Тотев сбогом и със сигурност няма да ни липсваш! Особено празното говорене и насмешката ти с Пловдив. Колкото и сега да пишат за теб, как си преборил змей, ламя и други митични същества ние помним и няма да забравим! Дойде Видовден!

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница.През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост.Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани.През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град.През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини.През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България.През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика.През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.