Куче Лабрадор намерено в Пловдив

Куче черно женско Лабрадор е намерено днес около 15:00 ч. в Пловдив. Животинчето е открито да скита в района на бензиностанция Петрол, намираща срещу стадион Марица.

Кучето изглежда домашно, има каишка и е доста добре охранено. Предполага се че е било изгубено или избягало в района на КАТ – Пловдив.

Куче Лабрадор намерено в Пловдив
Снимка: Любомир Чакъров

Намереното куче е настанено при доброволци, докато се открие собственика му.

Моля ако имате информация за собственика или познавате кученцето, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0888264411.

Ние от Plovdiv Town – град Пловдив вярваме, че всеки домашен любимец заслужава топъл дом и добър стопанин. Затова винаги сме на среща да откликнем на добра кауза.

Благодарим от сърце за помощта!

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Comments on Post(4)
  • Евгени Станчев
    • януари 04, 2019 at 12:50 pm
    • Reply

    Искам да попитам дали намерихте собствениците, защото ако не сте се интересувам аз да го взема да го гледам.

    • Любомир Чакъров
      • януари 04, 2019 at 20:06 pm
      • Reply

      Здравейте,
      Моля свържете се с нас на телефон 0888264411 за повече информация!

  • Елена
    • януари 07, 2019 at 05:23 am
    • Reply

    Това поредната реклама ли ви е г-дЧакъров хайде стига с тези циркове време е общината или който и да е да спонсорира бездомните в град Пловдив я разкажете как намерихте този лабрадор как изведнъж вие го забелязах те на бензиностанция срещу стадион Марица защо само него видяхте не видяхте ли бездомните котки не видяхте ли другите бездомни кучета които храня там не видяхте ли хората които идват и изхвърлят кученца котенца още бебчета А
    ВИДЯХТЕ САМО ЛАБРАДОРА КОИТО ГОНИХТЕ СЪС СМАРТА ИЗЛАГАТЕ СЕ

    • Гергана
      • януари 07, 2019 at 10:08 am
      • Reply

      Скъпа госпожо ..
      Пише Ви приятелката на Любомир Чакъров. Много съжалявам за вашето клето мислене, че всяка направена добрина е прочетена като PR. Сигурно на 31 декември часове преди нова година аз и моят приятел сме тръгнали с ясната и точна мисъл да ловим лабрадори, за да си правим PR!
      Първа точка от дневния ред: видяхме лабрадорчето да се скита само и го намерихме набутано в най-острите бодливи клони.
      Втора точка от дневния ред: Аз и моят приятел се борим всеки ден неуморно с насърчаването на осиновяване на бездомни кученца и ако в същия момент бяхме видяли друго куче или коте, което не се случи ние веднага щяхме да направим всичко въможно то до е прибрано на топло и сигурно място а не набутано в най-бодливите клкони, гладно и тъжно!
      Винаги, когато можем сме помагали и ще продължаваме да помагаме на бездомни котенца и кученца, а това, че се опитваме да разпространим новината с цел стопанина да си намери кученцето и насърчаване на осиновяването не ни прави лоши хора.
      Трета точка: Също така ако толкова се грижихте за кученцето сигурно щяхте да знаете, че ТО Е БОЛНО със сериозно заболяване на сърцето- дирофилариоза! След напрваните от нас тестове се останови, че кученцето има нужда от спешна намеса от лекарско лице. Най- вероятно от многото положени грижи то е в това състояните и вмомента ние и колегите от приюта правим всичко възможно да спасим живота му.
      Следващия път, когато видите бездомно коте или куче може да се свържете с мен, защото аз и Любомир Чакъров винаги ще продължаваме да спасяваме бездомни животни с или без ваше съгласие.
      Хубав ден!

      Телефон за връзка: 0888264411

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.