Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители

Снимка: Спаси Живот Дари Любов

Спаси Живот Дари Любов е неправителствена организация с нестопанска цел занимаваща се със спасяване на бездомни животни от дълги години, която разчита на себе си, помощта на доброволци и дарители. Всеки ден имаме ново попълнение и нов случай, все по-трудно се справяме както физически така и финансово да обгрижваме всички кучета и котки. Съвсем скоро започнахме и изграждането на спасителен център, защото е почти невъзможно да намираме приемни домове.

Отдавна искаме да го направим, но както при повечето НПО са ни липсвали финансови средства. Вече сме в безизходица, все по-трудно се справяме с приемните домове и прибирането на животинките.
Решихме го и започнахме!
Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители

Снимка: Спаси Живот Дари Любов

Събрахме пари от всички членове на сдружението и за последните два месеца имаме на лице следното:

Наехме дългосрочно земя, която е в непосредствена близост до гр.Пловдив, изравнихме терена,изкопахме основите,закупихме материали за оградата и започнахме с нейното полагане ,благодарение на приятел се справихме  и с направата на метална врата,закупихме един гаража, а другият ни е от дарител който трансформирахме в „спалня“за кучовци.

От тук нататък ни е необходима  вашата помощ, за да изградим навеси и дворчета, да закупим къщички, чакъл, слама и винил. Нека заедно изградим един защитен, сигурен и уютен дом за четириногите ни приятели, домът който те заслужават.

Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители

Вярваме,че мечтите стават реалност.
Можете да ни помогнете като:
– препоръчате страницата ни на приятел и помолите и те да направят същото
– споделяте постове за даден артикул на вашата лична страница
– ако имате приятел собственик на магазин или фирма да го помолите да оставите кутия за събиране на дарения
– пазарувате от нашия базар.
– дарявате ненужни лични вещи на търг в помощ на животните

Можете просто да направите дарение под формата на парична сума или чувалче храна. Всичко което дарите от сърце е добре дошло. Те ще го оценят.

Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители Спаси Живот Дари Любов търси доброволци и дарители
About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.