Христо Стоичко заедно със златната топка ще бъде в Пловдив!

Малко повече от месец, след като на пазара се появи биографичната книга „Христо Стоичков. Историята“. Най-великият български футболист на ХХ век е подготвил нова изненада на феновете. Христо Стоичков ще донесе в България оригиналната статуетка на Златната топка, която списание „Франс Футбол“ му връчи през 1994 година.

Тя ще бъде с него в 5 града в страната по време на турнето за представяне на биографията. Тя е написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Така освен да вземат автографи от своя кумир, феновете ще могат и да се снимат за спомен с най-голямото индивидуално отличие, което български футболист е печелил.

Началото на националното турне за представянето на „Христо Стоичков. Историята“ бъше дадено в сряда. На 12 декември в София от 16,30 часа в Зала 6 на НДК. Там беше осигурен специален пропускателен режим. А с него и максимален комфорт за всички, които искат да се докоснат до Камата, книгата му и единствената „българска“ Златна топка.

Книжният тур ще продължава на 13 декември от 17.30 часа в хотел „Тримонциум“ в Пловдив. След това Христо Стоичков ще посети Ямбол на 15 декември (събота) за среща в зала „Диана“ от 18.00 часа. Последните засега събития от турнето са в Бургас в Гранд хотел и СПА „Приморец“ на 16 декември и във Варна в „Гранд мол“ на 18 декември, като и двете са с начален час 18:00.

Издателите от „Софтпрес“ са се погрижили да има книги за всички желаещи не само на срещите с Христо Стоичков, но и навсякъде, където се продават книги. След като, въпреки впечатляващия си тираж, първото издание на „Христо Стоичков. Историята“ се изчерпа за броени дни след излизането си в средата на октомври, от печат вече излезе и второто, разширено издание на биографията.

Новите 20 000 копия от книгата са допълнени с още снимков материал за наслада на почитателите на футбола.

Повече информация в линка на събитието.

About Post Author

Ето и част от моята история през годините, от както стартирах моята страница. През 2014 г. реших да стартирам моя лична страница, благодарение на която, да помагам за решаването на ежедневни проблеми в любимия ни Пловдив. Да давам добър пример на подрастващите и да вдъхновявам повече млади хора да се борят за справедливост. Пред 2016 г. заедно с мои съмишленици основахме Сдружение Аз обичам Пловдив. Нашата мисия е да помогнем в реализирането на добрите инициативи и благородни каузи свързнани с нашия град и живущите в него пловдивчани. През 2016 г. бях избран за зам. председател на Сдружение на Живущите в Старинен Пловдив. Като част от живеещите на територията на Стария град в Пловдив, за първи път се обединихме около идеята за участие на гражданите в развитието на Стария град. През 2017 г. стартирах компания за Дигитален маркетиг, SEO оптимизация, управление на социални мрежи, популяризиране на търговски дружества и марки в интернет пространството, създаване на уебсайтове и управление на електронни магазини. През 2017 г. стартирахме заедно с приятели първата българска свободна медия - Plovdiv Town - град Пловдив. Нашата мисия е да създадем общество от критично мислещи хора, които да се включват в обществения живот на нашия град и България. През 2018 г. закупих първите електронни магазини, в които предлагаме специализирани стоки, за пътуване, дома, градината, хоби и козметика. През 2019 г. стартирахме националните кампании Дари Дреха - Дари Топлина и Дари Храна за Коледа. Първата инициатива събра над 15 тона топли дрехи за зимата, а втората зарадва над 500 семейства в България.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.